Wij onderscheiden ons..

Fisherman's Choice is al meer dan 25 jaar wereldwijd importeur en distributeur van visproducten en garnalen. Wij zijn strategisch gevestigd in Den Haag. Dichtbij Europa ‘s grootste haven- en industriecomplex. Zo heeft Fisherman's Choice een gemakkelijke toegang tot zowel haar Nederlandse thuismarkt als andere Europese en Aziatische landen. Daarom kunnen wij wekelijks leveren in heel Europa en op conditionele basis wereldwijd.

Vanaf haar oprichting was de filosofie van Fisherman's Choice om meer dan alleen kwaliteit te bieden. Wij willen ons onderscheiden met toonaangevende producten en merken. Wij Importeren daarom alleen de beste garnaal,- en visproducten uit Azië en Australië, waar we de kwaliteit waarborgen met onze eigen kwaliteitscontroleurs.

Wij hebben groot respect voor onze klanten en nemen hun opmerkingen serieus. De mening van onze klanten telt altijd. Bovendien bieden wij onze klanten de mogelijkheid om hun eigen merknaam op onze kwaliteitsproducten te plaatsen. U vindt onze visproducten en garnalen dan ook over de hele wereld onder diverse private labels.

Wederzijds respect en samenwerking is de sleutel tot ons succes!